Hürriyet

4 Aralık 2012 Salı

Tereyağın da Karides Cızlama





Malzemeler:
1 kg karides
Tereyağ
Kaşar peynir rendesi
Tuz
Yapılışı:
Temizlenip ayıklanmış olan karidesleri erimiş tereyağında tavada biraz soteledikden sonra toprak bir servis tabağına dökülüp üzerine tereyağ parçaları ve kaşar peynir rendesi dökülüp 180 derecede ısıtılmış fırın da 20 dakika üzeri kızarana kadar pişirilir.Sıcak servis yapılır Afiyet olsun.






1 yorum:

Adsız dedi ki...


Magacaygu waa Adams Kevin, wakiil ka socda shirkada Adams bixinta amaah amaah laga amaahdo, waxaan
siinayaa amaah ugu dulsaarka 2%. waxaan ku siin dhan nooc oo kala duwan oo amaah ah. haddii aad u
baahan ahay amaah hadda nagala soo xiriir email this: adams.credi@gmail.com