Hürriyet

8 Haziran 2012 Cuma

Domates Soslu Et Sulu Makarna



 Öğle yemeği için en kolayı her zaman bence makarna hem lezzetli hem doyurucu hem besleyici.Buzdolabım da ki iki küp et suyunu kaynar suda eritip makarnalarımı hasladım.Suyun tamamını süzmedim ve suda yıkamadım et suyu lezzetini kaybetmesin daha lezzetli ve besleyici olması için.Makarnam paketin de az kaldığı için diğer farklı çeşit de ki makarnamdan da ekledim. Ayrı bir tava da iki domates rendesine biraz zeytinyağ,kekik,zerdeçal,yenibahar,tuz ekleyip pişirdim.Az sulu makarnamın üzerine hazırladığım domates sosunu döküp üzerine kaşar rendesi de eklesem süper olucaktı ama evde kalmadığı için bir daha ki sefere dedim tüm tabağım da ki sos ile karıştırdığım makarnaları kızımla beraber yedik.

Malzemeler; Makarna
                     Zeytinyağ
                     Etsuyu
                     Kekik
                     Tuz
                     Yenibahar
                      Zerdeçal
                      2 adet domates






Hiç yorum yok: